Takrenovering

Takrenovering Stockholm - vi hjälper dig 

Vi är experter på takrenovering och erbjuder kompletta lösningar för våra kunder där vi är med från start till mål. Oavsett om det handlar om en takrenovering hemma hos dig som privatperson eller om ett större projekt - i exempelvis en BRF i Stockholm - så kan vi bistå med vår expertis och kompetens.

 Vårt team har lång vana av att renovera tak och vi arbetar med alla typer av material - och oavsett lutningar och höjder så kan vi erbjuda effektiva, trygga och säkra jobb till riktigt bra priser. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte där vi tittar närmare på taket som ska renoveras. Välkommen! 

Takrenovering Stockholm - vi börjar med en inspektion 

Det första steget är att vi genomför en grundlig inspektion av det befintliga taket och ser över skicket på detta. I vissa fall så kan det vara mer lönsamt att helt byta ut taket, men i de flesta fall så är en takrenovering ett bättre alternativ sett till att man faktiskt kan få ett tak som blir som ett nytt - men till en bråkdel av kostnaden. 

Den initiala inspektionen är avgörande i detta. Vi kontrollerar ditt tak grundligt och ner på detaljnivå och lämnar sedan en offert för dig att ta ställning till. Väljer du att gå vidare med oss så påbörjas arbetet med din takrenovering så snart som möjligt. 

Takrenovering Stockholm

Vi arbetar effektivt och säkert

Vid en takrenovering så är det viktigt att säkerställa en säker arbetsgång. Vi ser till att montera ställningar och ser även till att i övrigt erbjuda en trygg och säker arbetsplats för våra anställda. Det tummar vi aldrig på. Samtidigt så handlar det även om att skydda övrig, närliggande egendom och tredje person. Ett tappat föremål kan medföra enorma skador.

 Vi arbetar alltid med säkerheten i centrum. Vår vana av takrenoveringar gör att vi kan arbeta effektivt. Oavsett vilket typ av tak och oavsett material så kan vi arbeta på ett sätt som följer den tidsplan vi satt upp - och till det pris vi kommit överens om.

Högkvalitativ takrenovering till bra priser 

Efter avslutat arbete sker en grundlig besiktning - och du erhåller den faktura för arbetet som vi avtalat. Vad gäller kostnaden så kan du som privatperson också använda ditt Rot-avdrag och dra av 30 % av arbetskostnaden. Säg till oss innan så drar vi motsvarande belopp redan på fakturan och sköter all administration med Skatteverket. 

Varför en takrenovering? 

En takrenovering är en väsentlig del av underhållet. Genom att anlita oss så slipper du obehagliga överraskningar och dyra kostnader som akuta skador för med sig. En takrenovering innebär även att din inomhusmiljö blir bättre och att dina kostnader för uppvärmning kan sänkas. Ser man till energiförluster så är ofta ett otätt tak boven i dramat. Du höjer värmen - men allt åker ut genom taket. 

Hur ser det ut hos dig? Kontakta oss för en takinspektion och en takrenovering redan idag. Det är en investering!

Vi lägger alla typer tak av hög kvalitet och med lång garanti