Takläggare Stockholm

Låt oss hjälpa dig med din takomläggning i Stockholm

Välkommen till en kompetent och erfaren takläggare i Stockholm som står för hållbara och långsiktiga tak. Vi har alltid service, ansvar och trygghet i fokus i varje takprojekt och lägger i första hand tak till villaägare, föreningar och företag. Hör av dig till oss när du behöver hjälp med takomläggning!

Vi är specialiserade på papptak, men lägger även andra typer av tak som tegel, betongpannor, plåttak och shingeltak.

Kontakta oss – låt oss bli din kunniga och trygga takläggare i Stockholm. Vi återkommer snarast med offertförslag och finns givetvis här för att svara på alla dina frågor.


Vi lägger tak av alla storlekar

Som takläggare verksamma i Stockholm tar vi oss an projekt av alla storlekar och har omfattande erfarenhet av att vara med från projektets början till slut.

Oavsett om det handlar om nybyggnation, renovering eller ombyggnad så kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dina behov och önskemål.

När det gäller tak är det av yttersta vikt att prioritera kvalitet på alla nivåer. Genom att anlita en professionell och välrenommerad takläggare i Stockholm kan du vara trygg i vetskapen om att ditt tak kommer att vara av högsta kvalitet och ge ett pålitligt skydd för resten av din fastighet. .

papptak Stockholm

Vårt takavtal

Om du knyter avtal med oss har du tillgång till takläggare och takkonsulter året om. Vi kan försäkra en från takstolar och utåt istället för från takstolar och inåt.

Vår takförsäkran omfattar hela yttertaket och gäller från dagen det tecknas och ett år framåt. För att det ska gälla måste du ha en giltig villaförsäkring.

Så här fungerar vår takförsäkran i korthet:

Du får fri tillgång till våra konsulter och hantverkare. Önskar du en besiktning eller service av en skada på taket kontaktar du oss, handlar det om en akut skada kan du ringa oss för omedelbar service. Vårt team kommer till dig för att besiktiga taket och åtgärda de problem som finns.

Takläggare i Stockholm med brett utbud tjänster

Vid sidan av takläggning erbjuder vi även en rad andra taktjänster:

  • Service. Vi utför serviceuppdrag för bland annat fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.
  • Taksäkerhet. Vi monterar bland annat takstegar, taksteg, fasadsteg, glidskydd, rasskydd och infästningar för säkerhetslinor.
  • Taktillbehör. Våra takläggare utför även montage av vattenavrinningssystem, isolering, takluckor, takfönster, beslag, ränndalar med mera.
  • Takmålning. Vi målar ditt tak så att det inte börjar rosta, viktigt för att det ska hålla länge.
  • Taktvätt. Vi tvättar taket rent från mossa, alger och annat och ger det bättre tålighet och livslängd.
  • Takskottning. Vi rensar ditt tak från snö på ett effektivt och säkert sätt.

Takläggare Stockholm – frågor och svar

Hur väljer jag rätt takmaterial?

Faktorer som budget, stil, husets struktur och klimat är avgörande. Vanliga alternativ inkluderar tegel, betong, plåt eller takpapp. Plåttak blir allt mer populärt.

Vad ska jag tänka på vid takläggning?

Att lägga tak själv rekommenderas inte för det är en vital del av huset. Professionell hjälp ger lång livslängd.

Hur underhåller man taket?

Underhållsbehovet varierar; tegeltak kräver regelbunden kontroll och byte av spruckna pannor. Plåttak är nästan underhållsfria och passar de som föredrar enklare underhåll. Tänk på framtida underhåll vid takbyte.

Spara pengar med ett nytt tak

Ett äldre tak kan påverka värmekostnader betydligt. Din energiräkning kan indikera om taket är en bidragande faktor till höga kostnader. I många fall kan en takrenovering spara pengar. Ett otätt tak släpper ut varm luft och släpper in kall luft, vilket påverkar inneklimatet och ökar kostnaderna. Dessutom kan läckage orsaka skador som vattenintrång, fukt och mögel. En kvalificerad takläggare kan förbättra både estetik och funktion.

Kontakta oss så blir vi din personliga takläggare i Stockholm.

Vi lägger alla typer tak av hög kvalitet och med lång garanti