Om oss

Dina takexperter i Stockholm

Välkommen till ett litet, flexibelt och serviceinriktat familjeföretag som lägger papptak och utför andra takarbeten, alltid av högsta kvalitet. Vi utför takarbeten i alla storlekar, allt från små förrådstak till större industri- och hotellfastigheter. Vi utför våra taktjänster i hela Stockholm med villaägare, föreningar och företag som främsta kunder.

Vi erbjuder en smidig takförsäkran där det ingår byggtjänster för ditt tak som gör det enklare för dig som husägare att underhålla taket. Med detta avtal får du tillgängliga takläggare tillgängliga året runt. Service, ansvar och trygghet är alltid i fokus för oss.

Säkerheten är alltid grundläggande när vi lägger ett tak, vi monterar därför taksäkerhetsprodukter av hög kvalitet till alla typer av tak. Vi arbetar alltid efter Boverkets aktuella byggregler.

Miljön är i fokus för oss

Miljön är viktig för oss, därför har våra takläggare lagstadgad utbildning för Byggsarbetsmiljösamordning. Vi har även implementerat ett kvalitets-, arbetsmiljö- och miljöledningssystem för takentreprenörer.

papptak Stockholm

Vi lägger alla typer tak av hög kvalitet och med lång garanti